Alice Pley Search garandeert een juiste match!

Alice Pley Search. Executive Search & Interim Management.

25 jaar kennis en ervaring in Communicatie en Executive Search

Ruim 10 jaar lang werkte Alice Pley in verschillende communicatieadvies- en managementfuncties voor zeer uiteenlopende organisaties in de zakelijke- en financiële dienstverlening en Telecom, waaronder KPN, Vedior en Interpay. Vervolgens maakte zij de overstap naar bemiddeling van marketing- en communicatie professionals.

Na in totaal 25 jaar kennis en ervaring in Communicatie en Executive Search kroop het ondernemersbloed waar het niet gaan kon. Alice Pley startte in 2009 haar eigen bureau, Alice Pley Search. Inmiddels een stevig gevestigde naam met een uitstekende reputatie binnen Executive Search en Interim management van directie-, management- & senior adviesfuncties in Marketing en Communicatie.

Opdrachtgevers & Professionals over Alice Pley Search.

Alice Pley Search heeft succesvol professionals geplaatst bij onder meer Cargill, Randstad Nederland, TATA Steel Europe, Deutsche Bank, Transavia.com, Schiphol Group, LeasePlan Corporation, Nauta Dutilh, Rabobank International, Sandvik.

Ik ben als kandidaat geplaatst door Alice en ben haar opdrachtgever wanneer ik mensen zoek voor mijn afdeling. Alice is in beide gevallen zeer professioneel, gedreven maar vooral ook persoonlijk en oprecht geïnteresseerd.

Nadat ik als kandidaat ben geplaatst bij KLM, ontving ik geen bos bloemen maar drie coachingsgesprekken bij een zeer ervaren coach. Dat vind ik typerend voor haar werkwijze. Niet alleen snel plaatsen maar ook zorgen dat je daadwerkelijk landt binnen een organisatie.

In mijn rol als opdrachtgever, maak ik het Alice vaak niet makkelijk. Maar ik ken niemand met een groter netwerk in communicatieland. En Alice weet steeds weer een gouden nieuwe collega te vinden. Hierbij schuwt ze het niet om mij te wijzen op andere oplossingen die ik niet had bedacht.

Ze laat hiermee zien dat ze natuurlijk mensen wil plaatsen. Maar niet tegen elke prijs en altijd met de lange termijn relatie in gedachte.

Judith CosterVice President Corporate Communication KLM

Alice heeft de afgelopen vier jaar Schiphol Group geholpen bij het vervullen van diverse vacatures en interimklussen. Daarbij ging het om management- en seniorposities zowel aan de Woordvoering als Public Affairs kant.

Alice is een relatiemens met vak- en mensenkennis. Dat werkt prettig en goed voor zowel opdrachtgever als kandidaat. Ze neemt beiden serieus, zowel tijdens als na de search. Ook dan laat ze niet los en voelt ze zich medeverantwoordelijk voor een succesvolle match.

Door onze meerjarige samenwerking heeft ze een goed beeld van mijn club. Dat combineert ze met een uitstekend en actueel netwerk in het vak. Voor mij is ze een prima sparringpartner.

Frank Janssen Directeur Corporate Affairs Schiphol Group

“Professionaliteit, snelheid, deskundigheid en betrouwbaarheid zijn steekwoorden die wat mij betreft op Alice van toepassing zijn. Alice rust niet voordat een opdracht naar tevredenheid van alle betrokken partijen is ingevuld.

In 2014 kreeg Alice van ons de opdracht om een Director Corporate Communications te werven. Gezien de eisen die wij stelden aan de toekomstige functiehouder en de uitdagingen die er lagen wist ik dat dit absoluut geen gemakkelijke opgave was maar Alice heeft met zeer veel volharding en toewijding deze opdracht succesvol ingevuld.

Bovendien heb ik door de jaren heen Alice leren kennen als een spontane, hartelijke en warme persoonlijkheid die ook altijd oprecht geïnteresseerd is in “de persoon“ achter de opdrachtgever. Een bijzonder prettige samenwerking die wat mij betreft nog heel lang mag duren!”

Rachel GrotendorstHR Business Partner LeasePlan Corporation N.V.

“Zowel als kandidaat als in de rol van opdrachtgever heb ik altijd zeer plezierig met Alice samengewerkt. En ik kan uit ervaring spreken als ik zeg dat ‘beide partijen’ zich verzekerd mogen zijn van oprechte aandacht en adviezen.

Een vakvrouw met gezonde scoringsdrang die altijd haar afspraken nakomt en er alles aan zal doen om een procedure vlot te laten verlopen. Alice gaat daarbij niet over één nacht ijs; ze houdt niet alleen de ontwikkelingen binnen het vakgebied goed bij, maar verdiept zich eveneens grondig in de organisatie, de cultuur en de mensen, de vacante positie en zeker niet in de laatste plaats de kandidaten.

Als kandidaat kun je zeer goed voorbereid de gesprekken ingaan, als opdrachtgever weet je je ervan verzekerd dat je altijd kwalitatief goede sollicitanten ontmoet.”

Mariette VerbruggenSenior Communications Manager Cargill Cocao & Chocolate

“Wat Alice zonder enige twijfel onderscheidt van andere bemiddelaars is haar persoonlijke aanpak. Niet alleen kent ze de organisaties en kandidaten voor wie zij bemiddelt door en door waardoor zij in staat is de perfecte karaktermatch op te zetten, maar zij bezit ook de nodige vak- en mensenkennis waardoor zij beide partijen succesvol door het proces kan loodsen. Zij is energiek, enthousiast en heeft een hoog inlevingsvermogen en tijdens de vele jaren dat ik Alice al ken, heb ik altijd een fijn klankbord aan haar gehad.

Er zijn vele headhunters en bemiddelaars, maar er is maar een Alice Pley!”

Myra RooselaarHead of Corporate Branding Tata Steel Europe

Al járen werken we met veel plezier samen! Alice heeft mij als interim communicatieprofessional bij diverse mooie opdrachtgevers bemiddeld. Ze is een vakvrouw die het vak van interim matching uitstekend verstaat. Ze luistert goed naar je wensen en weet vervolgens partijen bij elkaar te brengen in een perfect fit. Dat heb ik al verschillende keren mogen ervaren.

Daarnaast is Alice een hartstikke leuk mens, sociaal, geïnteresseerd en no nonsense. Haar nooit aflatende support is bijzonder. Ik kan me geen fijnere hofleverancier dan Alice Pley Search wensen.

Sylvia ArendsInterim manager bemiddeld bij Deutsche Bank en Transavia.com

“Alice heeft mij bemiddeld bij mijn opdrachten bij Randstad en Deutsche Bank. Alice is een echte vakvrouw. Zij heeft door haar persoonlijkheid en jarenlange ervaring een groot en breed netwerk in de communicatiewereld opgebouwd. Op haar eigen charmante en hartelijke wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Zij weet als geen ander de match te maken tussen klant en interim manager.

Ook wanneer je bij een opdrachtgever geplaatst bent, houdt ze contact en blijft ze geïnteresseerd in hoe je opdracht verloopt en of je het naar je zin hebt. Het is erg plezierig om met Alice samen te werken.”

Saskia Huuskes Interim Communicatie Manager en woordvoerder, bemiddeld bij Randstad Nederland en Deutsche Bank

Om Alice te typeren is eigenlijk heel makkelijk. Ze is namelijk een kei in haar vak. Ze kijkt bijzonder goed naar wat voor persoon een organisatie nodig heeft en waarom. Ze luistert daarbij ook goed naar wat er juist niet wordt gezegd. Richting kandidaten doet ze dat precies zo en ze denkt goed met je mee.

Ze onderhoudt goede lijnen met iedereen, is stipt, transparant en volgt de ontwikkelingen in het vakgebied. Ze houdt achteraf de vinger aan de pols of alles zo uitpakte als gehoopt. Kortom; niet twijfelen om haar in te schakelen bij een search!

Edwin van ScherrenburgSenior woordvoerder VNO-NCW en MKB-Nederland

Voor Opdrachtgevers & Professionals

OPDRACHTGEVERS

Bent u op zoek naar een vaste of interim-oplossing, neemt u dan telefonisch contact op 06 300 79 534 of stuurt u een e-mail naar info@alicepleysearch.nl. Er wordt dan snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek gemaakt.

PROFESSIONALS

Heeft u minimaal 7 jaar ervaring binnen het vakgebied Marketing of Communicatie en bent u geïnteresseerd in een kennismaking, mail dan uw gegevens naar info@alicepleysearch.nl. Binnen 2 werkdagen wordt er contact met u opgenomen.

Heeft u een vraag of een opmerking? Stuur ons een e-mail.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Alice Pley Search. Zoekt.

Senior Communicatie Adviseur, Directeur Marketing, Manager Marketing Communicatie, Senior Online Specialist, Manager Corporate Branding, Senior Brand Manager, Manager Sponsoring & Events, Directeur Corporate Communicatie, Manager Interne & Externe Communicatie, Manager Mediarelaties, Persvoorlichter, Manager Public Affairs